Om oss/ Åpningstider desember 2021

Åpningstider i desember 2021:

23. desember Stengt
24. desember Stengt
27. desember 07.00-13.00
28. desember 07.00-13.00

29. desember 07.00-13.00

30. desember Stengt
31. desember Stengt
Firmaet Sven Dalholst ble grunnlagt i 1930 av Sven Dalholst. Allerede på dette tidspunkt ble det opprettet gode forbindelser med leverandører i Tyskland, Sverige og Finland. Etter over 70 år med de samme leverandørene vet vi at vi har noen av de aller beste produktene på markedet.

I tiden før og etter krigen var Sven Dalholst en av de største som leverandør av pensler og børstevarer i Norge. Dette fortsatte utover seksti- og syttiårene til Dalholst trappet ned, dette på grunn av sykdom. Sommeren 1984 ble Sven Dalholst svært syk og døde kort tid etter. Det var i denne perioden at undertegnede, Lars Petter Fylling overtok firmaet etter sin onkel.

Vi har opparbeidet oss en solid kundekrets og sysselsetter i dag 4 personer pluss selgere ute i disriktene. Vi har pr. idag ca 1.200 kunder rundt omkring i hele Norge og er meget godt kjent i markedet. I vårt utvalg har vi alt innen malerverktøy, murerverktøy og kunstmalerpensler.
Vi dekker hele spekteret fra amatør verktøy til proff verktøy.

Når det gjelder spesialverktøy som f.eks lakkpensler og ådringsverktøy i grevlingbust, er vi en av de få firmaene i Norge som lagerfører slike varer.
Vi satser på utstrakt personlig service og rask levering. På denne måten hjelper vi våre kunder til å ha et brett utvalg uten å ha ett stort varelager.